Zanier: Srbi da izađu na izbore

Generalni sekretar OEBS Lamberto Zanijer pozvao je danas Srbe da izađu na parlamentarne izbore 8. juna na Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Subota, 31.05.2014.

16:49

Default images

"Uvek sam bio uveren da je za napredak u kosovskom pitanju potrebno imati učešće" na izborima, rekao je Zanijer novinarima.

Zanijer, koji u Beogradu prisustvuje konferenciji "Evropska tragedija 1914. i multipolarni svet 2014:istorijske pouke", u organizaciji Centra za medjunarodne odnose i održivi razvoj (CIRSD), rekao je da proces pripreme za izbore napreduje i da mu se čini da je sve spremno za održavanje fer i slobodnih izbora

"Ohrabrio bih Srbe da učestvuju" na izborima, poručio je on.

Zanijer je kazao da je OEBS u kontaktu sa svim zajednicama na Kosovu i da je misija svesna pojedinih pitanja koja postoje i o kojima će biti razgovarano.

On je ocenio da se proteklih meseci video napredak na Kosovu i da bi tako trebalo nastaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: