KM: Produžene mere advokatima

Euleks produžio advokatima iz Kosovske Mitrovice Dejanu A. Vasiću i Faruku Korenici mere zabrane prilaska okrivljenima i svedocima u predmetu Žarka Veselinovića

Izvor: B92

Subota, 31.05.2014.

14:15

Default images

Euleksov sudija Paolo Tešeira je usvojio na ovaj način predlog tužioca Paskala Personsa i faktički onemogućio da budemo branioci Veselinoviću, koji se tereti da je pokušao da ubije dvojicu specijalnih kosovskih policajaca “ROSU”, rekao je Vasić.

"Zakonitost ove odluke će još jednom utvrđivati žalbeni sud pre nego što se konačno potvrdi da nam je uskraćeno pravo da budemo branioci gospodina Veselinovića”, rekao je Vasić u izjavi za Tanjug.

On je dodao da belgijski tužilac nije postupao hitno, pa tokom istrage u njihovom predmetu nema ozbiljnijih pomaka, izrazivši nadu da će Apelacioni sud u Prištini to videti i preinačiti prvostepeno rešenje.

Protiv Korenice i Vasića pokrenut je postupak zbog toga što se sumnja da su ova dvojica advokata navodno uticala, čak i pretila svedocima u sudskom postupku koji je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: