SNS očekuje ubedljivu pobedu

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović očekuje ubedljivu pobedu naprednjaka. U SNS-u vlada veliko zadovoljstvo, nadaju se slavlju.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 16.03.2014.

20:36

Default images

U razgovoru sa reporterkom B92 u izbornom štabu SNS-a ona je rekla da naprednjaci očekuju da će u parlametnu Srbije i grada Beograda imati najviše poslaničkih i odborničkih mesta.

Što se tiče izlaznosti, ona je očekivana i ja očekujem ubedljivu pobedu SNS-a i zahvaljujem se građanima Srbije koji su prepoznali sve ono što radi SNS i što su glasali za našu stranku i za Aleksandra Vučića.

Zorana Mihajlović je rekla da je za sada rano govoriti o broju poslaničkim mesta koja očekuje da će dobiti u republičkom parlamentu ali da svakako očekuje najivše mandata.

Navela je i da očekuje da se nova Vlada Srbije formira što pre kako bi što pre počela da radi.

"Biće slavlja ovde i očekujem da ćemo ovde proslaviti pobedu", rekla je potpredsednica SNS-a. Potpredsednik Srpske napredne stranke i dosadašnji ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković izjavio je da je ove izbore obeležio najmanji broj incidenata u izbornom procesu što je, kako je ocenio, očigledan napredak za čitavo društvo.

"To je i napredak za parlamentarni višestranački sistem u Srbiji koji postoji nešto duže od dve decenije i nešto čime možemo da se pohvalimo. Mislim da je zasluga svih nas koji se bavimo politikom, najodgovornije shvatamo svoj posao i brinemo o gradjanima i budućnosti Srbije", rekao je Selaković Tanjugu.

"Sva istraživanja govore da je izlaznost bila pristojna, ali da se još malo strpimo da vidimo šta su gradjani rekli", napomenuo je potpredsednik SNS u izbornom štabu Cesida u sedištu Tanjuga.

Drašković: Pobeda važna za Srbiju

Pobeda koalicije oko SNS značajna je i važna za Srbiju i njene građane, zbog proklamovanih programskih ciljeva koji moraju biti ispunjeni, izjavio je predsednik SPO Vuk Drašković.

"Najvažnije je ubrzano sprovođenje Briselskog sporazuma, evropske reforme, borba protiv korupcije i kriminala, korenite ekonomske reforme, demontiranje centara moći službi bezbednosti iz vremena Slobodana Miloševića, evropske refome tih službi i otkrivanje svih zločina državnog terora nad građanima i susedima i državne pljačke građana i cele države", ocenio je Drašković u pisanoj izjavi.

On je istakao da će SPO će u okviru koalicije dati puni doprinos ostvarenju ovih ciljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: