Ljajić: Jovanka će biti zbrinuta

Ministar trgovine Rasim Ljaić kaže da će država preduzeti korake kako bi udovica predsednika SFRJ Josipa Broza Tita imala dostojanstvenu starost.

Izvor: B92

Subota, 31.08.2013.

10:37

Default images

Ljajić je rekao je da je razgovarao sa članovima porodice Jovanke Broz.

"Preduzećemo čitav niz koraka. U ponedeljak ću razgovarati s predstavnicima službe za zajedničke poslove i generalnim sekretarijatom vlade, jer moramo nešto sada da rešimo, dok je u ona bolnici", kazao je Ljajić za Radio-televiziju Srbije (RTS).

On je naglasio da je kuća u kojoj Jovanka Broz sada živi "u pet puta gorem stanju, nego pre godinu dana" i da bi trebalo da se popravi.

Jovanka Broz primljena je u Urgetni centar 23. avgusta u veoma lošem zdravstvenom stanju koje je blago poboljšano, nakon intenzivne terapije i nege.

Ona je i dalje u bolnici pod stalnim, intenzivnim lekarskim nadzorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: