Predsedništvo SPS podržalo Dačića

Predsednistvo SPS jednoglasno je podržalo odluku premijera Dačića o prekompoziciji vladajuće koalicije i predloga da Mlađan Dinkić i URS ne budu više u Vladi.

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2013.

22:55

Default images

''To je u najboljem interesu Srbije, kao i odluka SNS-a da Vlada Srbije nastavi da radi na realizaciji postavljenih ciljeva, naročito u obezbeđivanju novih radnih mesta, investicija i pokretanju privrede, kao i u pravcu priblizavanja Srbije članstvu u EU i nastavku borbe protiv kriminala i korupcije'', saopšteno je posle sednice Predsedništva SPS.

Dajući svoj doprinos ozbiljnoj i temeljnoj rekonstrukciji Vlade, Predsednistvo SPS-a je, kako se navodi, jednoglasno podrzalo predlog Milutina Mrkonjića i Žarka Obradovića da se izaberu novi ministri saobraćaja i obrazovanja.

"Predsednistvo SPS-a insistira na brzom i potpunom utvrđivanju pune istine i zakonske odgovornosti za krađu testova male mature'', istaknuto je saopštenje.

Predsednistvo SPS-a zahvaljuje Milutinu Mrkonjiću i Žarku Obradoviću na dosadašnjem radu i odgovornom ličnom doprinosu rekonstrukciji Vlade u interesu Srbije, navedeno je u saoopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: