Kuršumlija: Nađen nestali osnovac

Kuršumlija -- Pripadnici policije su pronasli I.M, koja pohađa 7 razred OS Miloje Zakić, koja je zajedno sa još jednim detetom, prijavljena kao nestala.

Izvor: B92
Podeli

Još uvek nije poznato šta je sa dečakom S.M, koji pohađa osmi razred u školi ‘’Kosta Vojinović’’ i koji je jutros nestao iz te škole.

Portparol Uprave policije u Prokuplju Tamara Kocić potvrdila je za B92 da je devočica pronađena i da je dobro.

Ona je kazala da, s ozbirom na to da se radi o maloletnoj osobi, može samo da saopšti da je rad na slučaju i dalje u toku. Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici policije su devojčicu pronašli na ulici, na periferiji grada u Mikuljanskom naselju.

Direktor OŠ Miloje Zakić, Života Vuksanović kaže da je I.M, učenica sedmog razreda juče posle prvog časa izašla iz škole i nestala, nakon što joj je otac došao u školu na poziv razrednog starešine, zbog velikog broja izostanaka.

Istovremeno, Vuksanović je potvrdio da je jutros iz podujevske osnovne skole ‘’Kosta Vojinović’’, koja je u sastavu, škole iz koje je nestala devojčica, nestao S.M, koji pohađa osmi razred. O njemu se još uvek ništa ne zna, a u policiji nisu želeli da daju bilo kakve nformacije u vezi nestanka dečaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 925 idi na stranu