Uhapšena kriminalna grupa

Policija je uhapsila jedanaestočlanu veoma dobro organizovanu kriminalnu grupu, saopštio direktor policije Milorad Veljović.

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2011.

16:30

Default images

Njeni pripadnici uhapšeni su na teritoriji Beograda, Niša, Leskovca i Vlasotinaca.

On je rekao da su grupu posle višemesečnog operatinog rada uhapsili pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Grupa, na čelu sa Vladimirom Stojanovićem (35) iz Vlasotinaca, se duže, na širem području Srbije kao i van gradnica zemlje, bavila iznudama, ucenama, razbojništvima, pranjem novca i drugim kriminalnim radnjama, izjavio je Tanjugu direktor policije Milorad Veljović.

On je kazao da je njima određeno policijsko zadržavanje i u tom roku oni će biti predati sudiji posebnog odeljenja okružnog suda u Beogradu.

Uhapšeni su i Radomir Filipović, zvani Čavče (52) iz Vlasotinaca, Božidar Cakić zvani Bugi (36) iz Vlasotinaca, Aleksej Grujić, zvani Šojka (41) iz Kruševca, Aleksandar Petrović (33) iz Surčina, Dejan Cvetković (37), zvani Cvele iz Niša, Milan Rajković (35) iz Niša, Miloš Stamenković, zvani Mali (25) iz Vlasotinaca, Zoran Stanić(28) iz Vlasotinaca, Boban Ivković (38) iz Vlasotinaca i Dejan Stojanović (39) iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: