Đilas: Popust i posle Nove Godine

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas najavio je da će Gradsko veće predložiti da popusti za one koji su podneli zahtev za legalizaciju važe i posle 31. decembra.

Izvor: B92

Sreda, 29.09.2010.

22:53

Default images

Na teritoriji grada Beograda, odnosno svih 17 opština, podneto je 248.000 zahteva za legalizaciju, od čega je do sada pozitivno rešeno 1.743 zahteva.

Đilas je rekao da neće biti velikih promena, nego da se radi na tome da se čitav proces legalizacije nastavi po principima kako je i započet.

"Ono što je važno je da se radi na promenama, korekcijama u zoniranju, ali su one usmerena na tome da napravimo pošteniji pristup kada je u pitanju taksa na firme koja zavisi od lokacije, i da u pojedinačnim slučajevima to ispravimo. Neće biti velike promene u zonama, čitav proces legalizacije će se nastaviti po principima i cenama kako je i započet“, kaže Đilas.

Prema rečima gradskog sekretara za poslove legalizacije objekata Predraga Vučića, najviše problema ima zbog nepotpune dokumentacije, jer su građani predavali samo zahteve bez zakonom predviđenih dokumenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: