Dačić sa Britancima o saradnji

Beograd, London -- Ministar policije Srbije Ivica Dačić sastao se u Londonu sa Lordom Vestom, državnim podsekretarom za bezbednost i borbu protiv terorizma u britanskom MUP-u.

Izvor: Beta
Podeli

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, dvojica zvaničnika su se složila da organizovani kriminal i međunarodni terorizam predstavljaju najveće izazove ne samo za bezbednost naše dve države već i za međunarodni poredak.

Dačić i Vest su naglasili da je saradnja između srpskog Ministarstva unutrašnjih poslova i britanskog Houm Ofisa veoma dobra i da se proteklih godina ona odvijala na relaciji srpske policije i britanske Agencije za borbu protiv teških oblika organizovanog kriminala (SOCA).

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić od juče boravi u četvorodnevnoj poseti Velikoj Britaniji tokom koje razgovarati sa britanskim zvaničnicima i posetiti Olimpijsko selo.

Info

SAD i Italija o Deklaraciji

Vašington -- Sjedinjene Američke Države su pozdravile Deklaraciju o Srebrenci, kao pozitivan korak ka pomirenju. Italija kaže da je to važan korak za evropski razvoj Srbije.

Svet sreda 31.03. 22:38 Komentara: 1

Rekonstruisana Vlada Kosova

Priština -- Premijer Kosova Hašim Tači obavio rekonstrukcija Vlade Kosova. Zamenjena šestorica ministara i oformljeno novo Ministarstvo za evropske integracije.

Kosovo sreda 31.03. 20:24 Komentara: 0
strana 1 od 991 idi na stranu