Roćen će biti "preslišan"

Podgorica -- Skupštinski odbor na inicijativu poslanika PZP Branka Radulovića u narednih deset dana razgovaraće sa ministrom Milanom Roćenom o spoljnoj politici Crne Gore.

Izvor: Tanjug
Podeli

Nije prihvaćen Radulovićev prethodni zahtev za kontrolno saslušanje Roćena pred skupštinskim odborom zbog, kako je naveo, iznošenja neizbalansiranih i neprincipijelnim stavova u vezi s odnosima sa susedima.

Radulović je u obrazloženju svog zahteva rekao da je Roćen u kontinuitetu, posebno u poslednje vreme, iznosio brojne kontradiktorne, neizbalansirane i neprimerene izjave kada su u pitanju bilateralni odnosi sa susedima.

On je posebno apostrofirao Roćenove izjave o odnosima sa Srbijom i mogućnosti razmene diplomata sa Kosovom, pitanja granica, regionalnog organizovanog kriminala.

Radulović je rekao da je Roćen takvim izjavama negativno doprineo interesima Crne Gore, regionalnoj stabilnosti i unutarcrnogorskim odnosima.

Region

Mladi preduzetnici

Beograd -- Nezaposlenost među mladima jedan je od gorućih problema u celom regionu. Na preduzetništvo se međutim, odluči tek pokoji mladi čovek do 35 godina.

Region nedelja 28.02. 12:30 Komentara: 8

Mađarska spasava "Malev"

Budimpešta -- Mađarska vlada je odlučila da preuzme 95 odsto akcija dugovima opterećene nacionalne aviokompanije "Malev", pošto je pokušaj privatizacije propao.

Region subota 27.02. 15:40 Komentara: 5

Pronađeno 150 kg marihuane

Zagreb -- Hrvatska policija podnela je krivične prijave zbog zloupotrebe droga protiv dvoje državljana Crne Gore, kod kojih je nađeno 150 kg marihuane, javlja policija.

Region petak 26.02. 14:42 Komentara: 0

Vijesti: Šarić u Švajcarskoj

Podgorica, Beograd -- Osumnjičeni za šverc kokaina iz Kolumbije Darko Šarić nalazi se u Švajcarskoj, pišu podgoričke "Vijesti", pozivajući se na diplomatu jedne uticajne zemlje.

Region petak 26.02. 12:10 Komentara: 13
strana 1 od 86 idi na stranu