SPO: Još bez pravosnažne presude

Beograd -- Ni posle deset godina od zločina na Ibarskoj magistrali ubicama još nije izrečena pravosnažna presuda, podseća Srpski pokret obnove.

Izvor: FoNet
Podeli

U saopštenju se navodi da se u subotu navršava deset godina od ubistva četvorice čelnika SPO na Ibarskoj magistrali: Veselina Boškovića, Zvonka Osmajlića, Dragana Vušurovića i Vučka Rakočevića.

Deset godina posle zločina nikoga "u evropskoj Srbiji" ne zanima kako žive udovice i deca ubijenih, deset godina posle zločina Srbija je pozornica svakodnevnih zločina, kaže se u saopštenju.

SPO ocenjuje da se to dešava jer nije demontirana mreža smrti, jer se deset godina njeni zločini proglašavaju za vrlinu, ali i zbog toga što ta mreža ima i podršku mnogih u pravosuđu Srbije.

Info

Izrael spreman na ustupke?

Jerusalim -- Američka državna sekretarka Hilari Klinton izjavila je da su izraelske vlasti spremne na ogroman ustupak na Zapadnoj obali gde se grade nova izraelska naselja.

Svet subota 31.10. 22:52 Komentara: 0

Rusija gradi ratne brodove

Moskva -- Rusija planira da izgradi ratne brodove opremljene oružjem visoke preciznosti,izjavio je zamenik načelnika Glavnog štaba Vojnopomorske flote Rusije Oleg Burcev.

Svet subota 31.10. 22:32 Komentara: 4
strana 1 od 846 idi na stranu