Vučić: Zakon gori od onog iz 1998.

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić smatra da je predlog izmena Zakona o informisanju mnogo restriktivniji od zakona iz 1998. godine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.08.2009.

01:07

Default images

“Nemam problem kada se pominje onaj zakon, jer sam već priznao šta je bilo loše u njemu i gde sam pogrešio. Pošto tada nisam imao hrabrosti da se pobunim, nego sam ga čak i zastupao, primiću na svoja pleća sve udarce, ali onda nemojte da radite to isto i još mnogo gore u situaciji kada ne postoji niti neposredna ratna opasnost, niti ratno stanje”, naveo je Vučić za “Borbu”.

On kaže da “novi zakon predviđa deset puta veće kazne”.

“Prosto nema razloga da se usvoji, deset godina je prošlo, drugačije je vreme. Sada nema ništa od bezbednosne nesigurnosti, ali se opet donosi zakon deset puta gori”, rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: