Štark zaposlio 10 iz Sigurne kuće

Beogradska kompanija Soko Štark saopštila da je početkom marta zaposlila 10 žena iz Sigurne kuće.

Izvor: B92, FoNet

Sreda, 07.03.2007.

15:55

Default images

Kako se navodi, u toj kompaniji smatraju da je radno mesto mnogo veći doprinos u borbi protiv nasilja u porodici jer je zarada osnov materijalne sigurnosti i osamostaljenja.

Soko Štark je i finansijski pomogao izgradnju Sigurne kuće.

Akciju izgradnje Sigurne kuće pokrenuo je B92.

Karneks pomaže Sigurnu žensku kuću

U Centru za socijalni rad u Novom Sadu danas je, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, potpisan ugovor o donaciji Industrije mesa "Karneks" iz Vrbasa Sigurnoj ženskoj kući u Novom Sadu.

Prema tom ugovoru, "Karneks" će u narednih godinu dana svakoga meseca obezbediti do 50 kilograma mesnih prerađevina za štićenice Sigurne kuće, saopštilo je to preduzeće.

Kako se navodi, ugovor su potpisali zamenik generalnog direktora "Karneksa" Mirko Stefanović i zamenik direktora Centra za socijalni rad u Novom Sadu Branko Zelembaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: