Internet za udruženja invalida

Intertnet provajder Eunet pokloniće svim udruženjima osoba sa posebnim potrebama besplatan ADSL servis za brzi pristup Internetu.

Izvor: FoNet, Beta

Sreda, 28.02.2007.

12:24

Default images

Eunet će i svim članovima tih udruženja odobriti popust od 20 odsto za korišćenje ADSL i dajal-ap priključaka za Internet, navodi se u saopštenju te kompanije.

Kompanija će na taj način proširiti dobru saradnju koju je imala sa organizacijama kao što je Udruženje studenata sa hendikepom, na sve osobe sa posebnim potrebama.

SBB snizio cene za Internet

Kompanija SBB, najveći provajder kablovskog Interneta, koja je dobila pedesethiljaditog korisnika, najavila je da od sutra smanjuje cene svojih usluga u toj oblasti u proseku za 30 odsto, a u nekim slučajevima cena je i prepolovljena.

"Drastičnim smanjenjem cena SBB namerava da što većem broju korisnika omogući da oseti blagodeti kablovskog Interneta, tehnološki najnaprednijeg modela povezivanja na svetsku mrežu", rekao je direktor kompanije Vladan Aleksić.

On je kazao da SBB trenutno pokriva više od 90 odsto kablovskih Internet priključaka u Srbiji, kao i da kompanija ima najmoderniju optičku strukturu koja korisniku pruža praktično neograničene mogućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: