Dug za struju dve milijarde dinara

Firme i domaćinstva sa područja Braničevskog i Podunavskog okruga duguju "Elektromoravi" oko dve milijarde dinara.

Izvor: B92

Nedelja, 28.11.2004.

12:01

Default images

Polovina duga se odnosi na kategoriju domaćinstva, dok potrošaci sa područja osam opština Braničevskog okruga duguju oko 350 miliona dinara. Komercijalni direktor "Elektromorave" Vladan Arsić, rekao je novinarima da pod udar kaznenih mera najpre dolaze potrošaci sa dugovanjim koja su viša od 50.000 dinara.

On je najavio da isključenja neredovnih platiša neće biti obustavljena, ni tokom zimskog perioda, a trenutno je isporuka struje obustavljena za oko 400 domaćinstava. Kada dođe do isključenja "Elektromorava" će nuditi ugovor kojim će se regulisati način optplate duga, a nakon toga će se domaćinstva ponovo priključiti na mrežu, uz uslov da nove račune redovno izmiruju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: