Kljajević: Prodaja Sartida dobar posao

Izvor: B92

Nedelja, 25.07.2004.

15:30

Default images

Goran Kljajević izjavio je da je prodaja smederevskog "Sartida" bila "kapitalno dobar posao".

Predsednik Trgovinskog suda je u intervjuu današnjim "Večernjim novostima" svoju pozitivnu ocenu obrazložio rekavši da je 10.000 ljudi zadržalo posao i da ta firma danas radi punim kapacitetom.

"Međutim, organizovani centri moći su ovaj slučaj pokušali da iskoriste u politikantske svrhe, da ga lansiraju u predizbornoj kampanji kao jednu od afera", rekao je Kljajević, koji je zbog nedavno vraćen na funkciju predsjednika Trgovinskog suda. Na pitanje na koga konkretno misli pod organizovanim centrima moći, on je odgovorio da na to upućuju tri traga."Prvi vodi do onih glasnogovornika, koji su posle 5. oktobra punim intenzitetom urušavali sudski sistem Srbije, optužujući gotovo kompletnu sudsku vlast da su navodno deo Miloševićevog režima, da su korumpirani i nestručni", rekao je Kljajević.

Prema njebovim riječima, drugi trag su slučajevi o kojima se negativno govorilo u javnosti, kao što su "Galenika", "Beogradski sajam", "Beko", "Centroeksport", Brodogradilište "Beograd", "Sartid" i drugi, a treći putevi novca u zemlji i van nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: