Incident nije na nacionalnoj osnovi

Izvor: B92

Sreda, 30.06.2004.

15:26

Default images

Teško povređeni Zoran Petrović izjavio je da povod tom incidentu nije bio sukob na nacionalnoj osnovi.

Petrović je novinarima, koji su ga posetili na Klinici za abdomenalanu hirurgiju novosadskog Kliničkog centra rekao da je te večeri bio u alkoholisanom stanju i da se ne seća ničega što se dogodilo, kao i da ne zna da li su nasilnici takođe bili alkoholisani.

"To je sve bila jedna glupost i ništa više. Nikako nije bilo na nacionalnoj osnovi. Sećam se samo da me je nešto, kao neki auto, udarilo u bok. Međutim, nisam u to siguran i nemojte me držati za reč. Dva dana su mi izbrisana iz sećanja", ispričao je Petrović, dodajući da se seća jedino da su ga doveli u bolnicu.

On nije mogao potvrdno da odgovori na novinarsko pitanje da li se incident dogodio zbog izvesne devojke, o čemu se juče i danas spekulisalo u Novom Sadu, ponavljajući stalno da je sve što se dogodilo bila "brljotina."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: