Đelić: Dinkić treba da bude u Vladi

Izvor: B92

Petak, 06.02.2004.

11:43

Default images

Ministar finansija u Vladi Srbije Božidar Đelić ocenio je da bi bivši guverner Narodne banke Srbije Mlađan Dinkić trebalo da bude član nove Vlade u slučaju da ona bude sačinjena od predstavnika sve četiri liste “demokratskog bloka”, ali nije precizirao i na kojoj funkciji. "Kad je o meni reč, svima je jasno šta bih ja mogao da radim u toj vladi", rekao je Đelić. Govoreći o Dinkićevoj odovornosti u slučaju “Nacionalne štedionice” Đelić je rekao da ne bi učinio dobro svojoj zemlji da to pitanje nije pokrenuo, ali da su neki to pokušali da zloupotrebe za hajku protiv Dinkića. "Ja se s tim ne slažem", rekao je Đelić, ali i napomenuo da će Dinkić, u slučaju da nova Vlada dobije podršku Socijalističke partije Srbije, biti ministar finansija Slobodana Miloševića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: