BATIC: DRZAVA PLANIRA PRODAJU 35 ODSTO TELEKOMA KINEZIMA

Izvor: B92

Nedelja, 02.07.2000.

18:13

Default images
Jedan od lidera Saveza za promene Vladan Batic izjavio je da drzava planira da proda Kinezima 35 odsto "Telekoma" Srbije. Vlasnici 49 odsto "Telekoma" su italijanska i grcka kompanija za telekomunikacije. Na konferenciji za novinare Batic je kazao da ima "informacije iznutra", koje ce "drzavni organi sigurno pokusati da demantuju". Batic je kao potvrdu tih navoda naveo i to da je Savezna skupstina u petak ratifikovala sporazum o saradnji SRJ i Kine u oblasti telekomunikacija, kao i da je najavljena izgradnja nove mreze mobilne telefonije. Prema njegovim recima, novac od prodaje dela "Telekoma" bice iskoriscen "za izbore".

Predsednik Demohriscanske stranke Srbije i jedan od lidera Saveza za promene Vladan Batic izjavio je da ce na dnevnom redu sastanka opozicije 4. jula u Leskovcu biti izvestaj o radu ekspertske grupe za izradu kriterijuma za podelu mesta na listama za lokalne izbore, izvestaj o radu tima za medijsku promociju i kriznog staba mreze solidarnosti. Prema njegovim recima, druga tacka dnevnog reda bice Kosovo i Metohija, odnosno, kako prevazici nesporazume izmedju kosovskih Srba. On je na konferenciji za novinare u nedelju za ponedeljak najavio sastanak politicko-promotivnog tima SZP na kome ce biti dogovoren datum posete clanicama vladajuce crnogorske koalicije "Da zivimo bolje". Na sastanku sa vladajucim crnogorskim strankama, kazao je Batic, bice govora o daljoj saradnji, prvenstveno povodom predstojecih saveznih izbora, i o uredjenju odnosa izmedu Srbije i Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: