VOJVODJANSKA OPOZICIJA PODRZALA RAD EKSPERTSKIH TIMOVA

Izvor: B92

Četvrtak, 29.06.2000.

16:48

Default images
Deset stranaka Vojvodjanske demokratske opozicije podrzalo je na sastanku u cetvrtak rad na izbornim listama ekspertskih timova Udruzene demokratske opozicije Srbije. Domacin sastanka, predsednik Svenacinalnog demokratskog fronta Vojvodine (SDFV) Zivan Berisavljevic rekao je na konferenciji za novinare da VDO ocekuje od srbijanske opozicije "respektovanje interesa Vojvodine kao celine". "Podrzali smo i stav udruzene opozicije da se u razgovorima oko jedinstvenih lista Vojvodina posmatra kao posebna celina, te da se sto vise dogovora oko opstinskih izbora obavlja na lokalnom nivou", naveo je Berisavljevic. Predsednik Skupstine Vojvodjanskog pokreta Slobodan Budakov rekao je da ce se sledeci sastanak VDO odrzati iduce sedmice u organizaciji Reformista Vojvodine, te da ce tema tog sastanka biti usvajanje sporazuma o sadejstvu vojvodjanskih demokratskih snaga, kako medjusobno, tako i sa nevladinim organizacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: