U UTORAK ISTICE ROK ZA ISELJENJE ABC PRODUKTA

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2000.

11:51

Default images
Sudski rok za iseljenje preduzeca "ABC produkt" iz prostorija u Vlajkovicevoj ulici, gde se nalazi i redakcija dnevnika "Glas javnosti", istice u utorak. Direktor i glavni i odgovorni urednik "Glasa" Slavoljub Kacarevic izjavio je agenciji Beta da je u toku iseljenje kancelarijskog namestaja, ali da velike masine za stampanje nije moguce iseliti u predvidjenom roku, delom i zato sto je u prostorijama stamparije pojacano obezbedjenje koje ne dozvoljava demontazu opreme. Kacarevic je rekao da pripadnici tog obezbedjenja nisu uniformisani, te da ne zna ko ih je angazovao. On je izrazio nadu da ce "ABC produktu" biti produzen rok za iseljenje iz Vlajkoviceve. Kacarevic je rekao da jos nije definitivno odluceno gde ce se preseliti redakcija "Glasa", jer je i alternativni prostor "ABC produkta" doveden u pitanje pokretanjem predstecajnog postupka protiv tog preduzeca. Rociste je zakazano za utorak u deset sati u Privrednom sudu Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: