Obeležen dan policije, Đinđić preti kriminalcima

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.01.2003.

09:29

Default images

Premijer Srbije Zoran Đinđić izjavio je u nedelju uveče da prioritet Vlade u ovoj godini ostaje borba protiv organizovanog kriminala i nasilja i ocenio da je potrebna oštrija kaznena politika. "Ulazimo u treću godinu transformacije države i društva, možda i najvažnijih reformi u noviijoj istoriji Srbije sa ciljem da obezbedimo da naši građani budu oslođeni od siromaštva i straha", rekao je Đinđić na svečanosti u Zaduzbini "Ilije Kolarca" u Beogradu povodom dana Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Bezbednosno-informativna agencija (nekadašnja Državna bezbednost). On je ocenio da je za efikasniju borbu protiv kriminala potrebna "integralna strategija" u koju bi bile uključene državne institucije i službe'. "Mi tu strategiju imamo, ali njena realizacija zavisi od vremena i materijalnih sredstava. Pravi rezultati dolaziće vremenom, a nadam se da će se to vreme meriti mesecima", dodao je Đinđić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: