KUSNER POTPISAO PROPISE O MEDIJIMA

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2000.

13:01

Default images
Sef administracije UN na Kosovu Bernar Kusner potpisao je dva propisa kljucna za kosovske medije, o frekvencijama za radio i televizijske stanice i o pravilima ponasanja za stampane medije, saopstio je danas OEBS u Pristini. Dugo iscekivani propis o frekvencijama regulise kriterijume za izdavanje dozvola za emitovanje elektronskim medijima, kao i pravila ponasanja koja ti mediji prihvataju samim podnosenjem zahteva, navodi OEBS. Regulativa o pravilima ponasanja za stampane medije bila je nuzna zbog "specijalnih okolnosti" na Kosovu, pise u saopstenju, uz primedbu da je ta mera privremena, "uvedena zbog talasa neodgovornih izvestaja koji su ugrozili zivote". Oba nova propisa zabranjuju objavljivanje podataka koji mogu da ugroze neciji zivot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: