IVANOV KRITIKOVAO MILOSEVICA

Izvor: B92

Petak, 09.06.2000.

22:36

Default images
20:20 Ruski ministar spoljnih poslova Igor Ivanov izjavio je da politika jugoslovenskog rukovodstva olaksava Zapadu da sprovodi politiku medjunarodne izolacije SRJ. Ivanov je obracajuci se poslanicima Drzavne Dume podvukao da normalizaciji situacije u SRJ "ne pomaze sadasnji stav Beograda koji sprovodi "politiku zatvorene tvrdjave", odnosno fakticke samoizolacije. "Stav Beograda ne doprinosi uvek naporima koje cini Rusija" za resenje situacije u SRJ, rekao je on. "Mi ne zatvaramo vrata ni za kontakte sa opozicijom. Jugoslavija treba da ostane partner Rusije i ako se promeni vlast, i zbog toga Moskva odrzava kontakte sa srpskom opozicijom", rekao je Ivanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: