Za sada bez duela na RTS-u, Labus i Koštunica možda na B92

Izvor: B92

Petak, 13.09.2002.

14:10

Default images

Radio-televizija Srbije neće organizovati TV duele predsedničkih kandidata u prvom izbornom krugu, a poziv TV B92 kandidatima Vojislavu Koštunici i Miroljubu Labusu da sučele programe u emisiji te stanice za sada je podržao samo Labusov štab, dok će se Koštuničin izjasniti o tome naknadno. Visoki funkcioner Demokratske stranke Srbije Dejan Mihajlov izjavio je agenciji Beta da će o pozivu TV B92 biti odlučeno kada se Koštunica vrati iz SAD, gde je, kao predsednik SRJ, učestvovao na zasedanju Generalne skupštine UN. "Još uvek nije doneta odluka, jer predsednik nije u zemlji", rekao je on. Mihajlov je ocenio da Labusovo insistiranje na TV duelu s Koštunicom predstavlja njegovu želju da, "preko Koštunice i TV duela sa njim, napravi neku afirmaciju za sebe i istakne svoju kandidaturu za drugo mesto".

Mihajlov je ponovio da TV dueli nisu predvidjeni Sporazumom o predstavljanju kandidata u programu RTS-a, iako je DSS, prema njegovim rečima, na tome insistirala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: