NOVA VLADA VOJVODINE BEZ CLANOVA IZ DSS

Izvor: B92

Utorak, 12.03.2002.

19:00

Default images
Poslanici Skupstine Vojvodine su u utorak izabrali novu Vladu u kojoj nema predstavnika Demokratske stranke Srbije. Kako javlja dopisnik Radija B92 Dragan Gmizic, niova Vlada ima 16 ministarstava i 5 potpredsednickih mesta. Miroljub Ljesnjak iz DSS misli da su karte konacno otvorene i da je na delu koalicija Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine. "Potisnuti smo bez ikakvog obrazlozenja, niko nije dao razlog za to, ni predlagac, ni diskutanti", kaze Ljesnjak.

Premijer Vojvodine Djordje Djukic kaze da "DSS uporno insistira na konsenzusu, a mi ne mozemo cekati da se pojkrajinski DOS dogovori. Ako nesto hocete da odlazete unedogled, najbolje je da insistirate na konsenzusu", kaze Djukic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: