NEMA ANTRAKSA U PISMU KOJE JE DOBILA BEOGRADJANKA

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2001.

19:00

Default images
Beli prah koji je Beogradjanka sa Obilicevog venca u ponedeljak uvece dobila u pismu nije sadrzao bakterije antraksa, utvrdjeno je analizom na Vojno-medicinskoj akademiji. Nacelnik Odeljenja za informisanje VMA, pukovnik Radoslav Svicevic, rekao je da je analizom utvrdjeno da prah ne sadrzi bilo kakve druge patoloske agense. Nije utvrdjeno o kakvom se prahu radi, moguce je da je to "talk, secer ili bilo sta" jer je takva analiza, posto je utvrdjeno da prah ne sadrzi bakterije, bila bespotrebna, rekao je Svicevic. Stanarka zgrade na Obilicevom vencu 1 Marija Ceranic prijavila je u ponedeljak da je na njenu adresu stigao koverat u kome se nalazio beli prah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: