U sredu sastanak prosvetnih sindikata i ministra

Izvor: B92

Utorak, 08.02.2000.

19:43

Default images
Predsednik Unije prosvetnih radnika Srbije Radovan Pavlovic izjavio je za B2 92 da je koordinacioni tim prosvetnih radnika pozvan na sastanak kod resornog ministra Jove Todorovica. Sastanak je zakazan za sredu u 10 casova. Najavljeni sastanak predstavlja samo pokusaj da se razgovara ali ne i pregovara o zahtevima prosvetnih radnika kaze za nas program Radovan Pavlovic i objasnjava da je ministar Jovo Todorovic u vise navrata rekao da nije nadlezan za materijalna pitanja prosvete. "Zato cemo otici u vladu predati ministru nase zahteve i traziti one koji su kompetentni", kaze Pavlovic. On je izjavio za Radio B2-92 da ce, ako ne dodje do ispunjenja zahteva strajkaca, ova organizacija pozvati svoje clanove da u ponedeljak, 14. februara, u znak upozorenja, organizuju jednodnevnu obustavu nastave. U strajku skracenjem casova na 30 minuta u utorak je, prema Pavlovicevim recima, 751 skola u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: