“Čanak neće biti diskriminisan”

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je da poslanik Nenad Čanak ne bi trebalo da bude diskriminisan zbog učešća u šouu "Veliki brat".

Izvor: B92

Petak, 13.03.2009.

20:12

Default images

Na pitanje Tanjuga da li će narodni poslanik Čanak snositi kakve posledice zbog učešća u rijaliti šouu "Veliki brat", pošto je na stalnom radu u parlamentu, Dejanovićeva je rekla da je dobila Ccankov zahtev za neplaćeno odsustvo u trajanju od sedam dana.

"Ja sam taj zahtev prosledila Administrativnom odboru. Gospodin Čanak je na stalnom radu u skupštini, a Zakon o radu predviđa mogućnost plaćenog i neplaćenog odsustva. Smatram da jedan poslanik ne može u takvoj prilici da bude ni privilegovan, ali i ni diskriminisan. Poslanici imaju prava kao i svi drugi zaposleni ljudi", kazala je Dejanovciheva.

Ona je rekla da je Čankovo učešće u "Velikom bratu" pitanje političkih konotacija na koje će najbolje odgovoriti njegovi birači. "Lično ne mislim da treba bilo kome uskratiti pravo. Videćemo kakve će konsekvence ovakve odluke jednog poslanika kao javne ličnosti tek biti", kazala je Dejanovićeva.

Ona je danas u čačanskom Medicinskom centru "Dr Dragiša Mišović" održala predavanje iz oblasti psihijatrije, na temu demencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: