"Miloradu su sve smestili“

U selu Veliki Krčmari, zavičaju Milorada Roda Blagojevića, guvernera američke države Ilinois optuženog za korupciju, smatraju da su optužbe nameštene, piše Blic

Izvor: B92

Četvrtak, 11.12.2008.

04:22

Default images

Rod Blagojević vuče korene iz šumadijskog kraja, iz sela udaljenog trideset kilometara od Kragujevca. Iako je Roda Blagojevića uhapsio FBI, u njegovom selu svi ga brane. Pričaju da je dobar, pošten, da mu je “cela familija takva”.

U maloj kući, trećoj po redu sa desne strane kada se skrene sa glavnog puta, nalazi se domaćinstvo Dragana Blagojevića, Rodovog sinovca, njegovog najbližeg rođaka u Srbiji.

Dragan Blagojević je reporteru lista pokazao mesto gde je bila čatmara u kojoj se rodio Rodov otac Radoslav.

Tu je sada stari “vartburg” i traktor.

“Gledali smo dnevnik, i posle toga celu noć nismo spavali. Našem Miloradu je celu zbrku neko smestio”, kaže Dragan Blagojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: