"Polis" pred 30.000 na Ušću

Britanska grupa "Polis" održala je koncert na Ušću pred skoro trideset hiljada posetilaca, a Sting, Endi Samers i Stjuart Kopland svirali su oko sat i četrdeset minuta.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 25.06.2008.

08:45

Default images

Čuli su se najveći hitovi osamdesetih godina, a posetioci su došli i iz susednih zemalja. "Message in a bottle" prva je pesma koju je beogradska publika čula. Posle toga, Sting je pozdravio publiku rečima ''Dobro veče svima'' i pitanjem ''Možeš li da pevaš, Beograde'', dok su fanovi grupe na to odgovorili burnim aplauzom.

Ovim koncertom Beograd je postao jedini grad u jugoistočnoj evropi koji je grupa "Polis" u okviru svoje oproštajne turneje posetila. Sledeći koncert je već za dva dana, kada će svirati u Poljskoj, a veliko finale imaće 7. avgusta, kada će turneju završiti koncertom u Njujorku.

Očišćen koncertni prostor

Radnici Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" očistili su sve saobraćajnice i trotoare oko beogradskog Ušća nakon održavanja koncerta britanske grupe "Polis", rečeno je danas Tanjugu u tom preduzeću.

Na odnošenju smeća, čisćenju i pranju ulica u tom delu Novog Beograda učestvovali su autočistači, autocisterne i kamioni, rekao je direktor operative "Gradske čistoće" Božidar Karastanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: