Ljajić: Vlada do kraja juna

Lider Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić izjavio je da je izvesno da će novu vladu Srbije formirati lista Za evropsku Srbiju i koalicija okupljena oko SPS-a.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Četvrtak, 12.06.2008.

02:22

Default images

On je u izjavi za Večernje novosti rekao da očekuje da će vlada biti formirana do kraja juna. "Ostalo je jedino da se obave zvanični razgovori sa SPS-PUPS-JS, da se dogovore principi, struktura i personalna rešenja u budućoj vladi. Očekujem da novu vladu dobijemo do kraja juna", rekao je Ljajić.

Upitan kada će početi zvanični pregovori sa koalicijom oko socijalista, Ljajić je odgovorio: "Sada je na SPS-u da objavi kraj pregovora sa koalicijom DSS-NS i radikalima. Poštujemo obećanje SPS-a da će prvo razgovarati sa narodnjačkom koalicijom."

"Ali, poslednje izjave čelnika DSS-NS jasno ukazuju da su ti pregovori pri kraju i samo je pitanje dana kada će koalicija okupljena oko socijalista početi razgovore sa listom Za evropsku Srbiju", rekao je Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: