ANKETA: GRADJANI O IZRUCENJU

Izvor: B92

Utorak, 26.06.2001.

22:23

Default images
Prema anketi Centra za proucavanje alternativa /CPA/, skoro polovina gradjana Srbije smatra da bivsem predsedniku SR Jugoslavije Slobodanu Milosevicu treba suditi za ratne zlocine, za korupciju, za zloupotrebu vlasti i za izborne kradje - pise u "Vecernjim novostima" od srede. Od 10 gradjana polovina je za Milosevicevo izrucenje Haskom Tribunalu, troje je protiv, dok dvoje ne moze da se odluci. Od petoro gradjana koji bi Milosevica izrucili sudu u Hagu, dvoje bi to ucinilo odmah, dok bi troje to ucinilo tek nakon sudjenja u SRJ. Svaki cetvrti gradjanin smatra da mu treba suditi za zloupotrebu vlasti, dok svaki pedeseti ispitanik misli da Milosevicu treba suditi samo za ratne zlocine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: