Pojačana kontrola prema Guči

Na putnim pravcima ka Guči za vreme predstojećeg folk-festivala biće pojačano prisustvo saobraćajnih patrola MUP-a.

Izvor: B92

Utorak, 07.08.2007.

13:51

Default images

Povodom održavanja 47. dragačevskog sabora trubača, koji će trajati od 8. do 12. avgusta, načelnik odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave Čačak Dragoslav Krdžić najavio je "posebnu aktivnost saobraćajne policije na putnim pravcima koji vode od Guče, prema većim centrima, Čačku, Kragujevcu, Užicu, kao i na Ibarskoj magistrali, koja se smatra najugroženijom deonicom puta ka Beogradu".

Dodatna pažnja biće usmerena na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Krdžić je rekao da će vozači koji budu pod uticajem alkohola, a u automobilu niko od saputnika ne poseduje vozačku dozvolu, kao i oni koji ne budu psihofizički sposobni da nastave vožnju, biti zadržavani u službenim prostorijama policije do istrežnjenja.
On kaže da je prethodnih godina stvoreno negativno iskustvo, jer su se događale saobraćajne nezgode sa tragičnim posledicama upravo na putnim pravcima van Guče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: