SNP I VLADA SRJ NEMAJU VEZE SA HAPSENJEM MILOSEVICA

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.04.2001.

14:24

Default images
Predsednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic izjavio je u ponedeljak da je hapsenje bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica akcija koju je preduzela vlast u Srbiji u skladu sa zakonima Srbije i u skladu sa sopstenim odgovornostima, navodeci da SNP i Vlada SRJ sa tim nemaju nikakve veze. Bulatovic je na izbornom skupu koalicije "Zajedno za Jugoslaviju" u Kolasinu rekao da SNP Haskom tribunalu ne bi izrucila "patriote koje su branile zamlju od NATO agresije, pa ni crnogorskog predsjednika Milu Djukanovica, ako ga zatraze". "Prvi cu biti protiv toga Djukanovica izrucim Haskom tribunalu, ukoliko to bude zatrazeno. Lazi su i manipulacije da ce SNP izrucivati patriote i rodoljube ove zemlje bilo kome. To ne je nas principijelni stav", rekao je Bulatovic, prenosi Srna. Navodeci da SNP ostaje pri stavu da je na SRJ marta 1999. godine izvrsena "zlocinacka i brutalna NATO agresija, protivno medjunarodnom parvu i van odluka Savjeta bezbjednosti" Bulatovic je rekao da ce SNP istrajati na tome da "nalogodavci tog zlocina odgovaraju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: