G17: Agrarni budžet 400 miliona

Mlađan Dinkić i Ivana Dulić-Marković obišli su Hajdukovo i govorili o poljoprivredi.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2007.

15:14

Default images

Predsednik i potpredsednica G17 plus su poručili poljoprivrednicima da u predizbornoj kampanji mogu čuti razna obećanja koja se tiču unapređenja poljoprivrede, navodeći da je cilj G17 plus da agragni budžet u ovoj godini bude 400 miliona evra, što je 30 odsto više nego prošle godine.

Dinkić je ocenio da oni koji obećavaju poljoprivrednicima 100 evra po hektaru ne znaju koliko ima obradivih površina u Srbiji.

Ivana Dulić-Marković rekla je da je uloga države i Ministarstva poljoprivrede da podrži one koji su dobri da budu bolji, kao i da skroji mere za one koji ne mogu da se takmiče kako bi ljudi ostali na žive na selu.

"A ko može da vodi Ministarstvo poljoprivrede i državu bolje od onih koji vole i Hajdukovo i Suboticu i Vojvodinu i celu Srbiju i sve to vide u Evropi. Zbog toga glasajte za one koji su stručni, koji su radni, skromni i vredni, a ne za političare koji samo obećavaju“, rekla je ona, a saopštava ta stranka.

Predstavnici G17 plus posetili su Hajdukovo kod Subotice i Sremske Karlovce i Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: