OGNJANOVIC ODUSTAO OD KANDIDATURE

Izvor: B92

Nedelja, 03.12.2000.

23:12

Default images
Kandidat Socijalisticke narodne partije za zamenika guvernera Narodne banke Jugoslavije Vuk Ognjanovic izjavio je u nedelju uvece Studiju B da odustaje od kandidature za drugog coveka centralne banke, prenosi FoNet. "Zelim da olaksam sadasnju situaciju i pomognem konsolidaciju institucija", objasnio je Ognjanovic i najavio da ce od SNP sutra traziti da razume njegove razloge. "Ocigledno je da Dinkic i ja nismo tim i dajem za pravo guverneru da sam izabere svoje saradnike", rekao je Ognjanovic i porucio da bi novom guverneru NBJ trebalo pomoci da u medjunarodnim organizacijama bude licnost od autoriteta, "ali on mora biti kooperativan i dnevno saradjivati sa predsednikom Savezne vlade i predsednikom SRJ".

"To su za mene nezvanicne informacije. Ne moze Ognjanovic da se obraca Socijalistickoj narodnoj partiji Crne Gore preko Studija B. Neka se obrati direktno nama", rekao je potpredsednik SNP-a Predrag Bulatovic na molbu Radija B 92 da prokomentarise odluku Vuka Ognjanovica da ne bude kandidat za zamenika guvernera NBJ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: