Dinkić nezadovoljan Davinićem

Ministar finansija Mlađan Dinkić izjavio je da je nezadovoljan radom vojnog vrha, pa i ministra odbrane Prvoslava Davinića.

Izvor: B92

Utorak, 07.06.2005.

22:51

Default images

"Poslednji je trenutak da se na najvišem državnom nivou povede ozbiljan razgovor o stvarnim razlozima lošeg stanja u vojsci", rekao je Dinkić za Blic od srede. "Moje mišljenje je da je Davinić častan čovek i odličan diplomata, ali da ne ume da vodi vojsku u organizacionom smislu i da nema kontrolu nad poslom koji obavlja", rekao je Dinkić.

Dinkić je rekao da nije istina da vojska nema para, već nisu u stanju da ih pravilno rasporede.

"Vojni vrh je sam kriv za položaj u kome se vojska nalazi, a ne budžet Srbije. Sve obaveze prema vojsci iz budžeta Republike Srbije redovno se izmiruju. Nažalost, vojska je za nas crna kutija i nemamo pojma šta se tamo dešava", ocenio je Dinkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: