Karić: Ovo je kraj Srbije

Izvor: B92

Sreda, 21.07.2004.

14:38

Default images

Bogoljub Karić kaže da je očekivao da će sa Koštunicom funkcionisati pravna država.

Reagujući na drugi po redu početak naplate ekstraporofita od kompanije na čijem je čelu, Bogoljub Karić, predsednik „BK grupe“ kaže da ni Vlada premijera Koštinice ne poštuje pravnu državu. “Ja sam očekivao da, kada dođe premijer Koštunica na vlast, za koga sam inače glasao, a glasao sam i za mnoge druge pre njega, da će to biti čovek, da će funkcionisati pravna država. Na žalost, ja sam video da je i kod njega potpuno ista situacija. Oni će naplatiti porez na silu, blokadom računa, uništiće kompaniju i mi tu ne možemo ništa. Mi treba samo da budemo srećni, što je ona vlast pre njih znala da kidnapuje, a bogami neki od njih i da vas likviraju. Ova vlast, bar se nadam, to neće učiniti. Neka uzmu pare, neka uzmu sve, samo da sačuvamo živu glavu ovde”

Bogoljub Karić iskoristio je današnje obraćanje novinarima u svojstvu predsednika pokreta „Snaga Srbije“ da se još jedanput obrati ministru finansija Srbije Mlađanu Dinkiću koji ga je, podsećamo, juče optužio da koristi svoju BK televiziju za podgrevanje radničkog nezadovoljstva i podstrekavanje štrajkova: “Ma ja ću da dignem celu Srbiju na noge, a ne sindikate, ceo narod će da ustane da se obračuna sa tim ljudima, ceo narod! Ne može više ovo niko da izdrži, ovo je kraj Srbije!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: