"Zloupotreba ubistva premijera"

Izvor: B92

Subota, 22.05.2004.

10:45

Default images

Rajko Danilović kaže da se ubistvo Zorana Đinđića "zloupotrebljava u predizbornoj kampanji".

"Svedoci smo da je ubistvo premijera Đinđića, kao i zaštita njegove uže i šire porodice postala medijska i politička tema koja se, što je vrlo opasno, zloupotrebljava u predizbornoj kampanji. Svako ko je pokrenuo tu temu i pristao da se izjašnjava o tome prekršio je elementarne moralne norme", kaže advokat Rajko Danilović za "Gradjanski list" u subotu.

Zastupnik supruge pokojnog premijera Srbije Ružice Đinđić ocenio je da će saopštenje koje je izneo Izborni štab Dragana Maršićanina "na kraju najviše koštati" samog predsedničkog kandidata Maršićanina. "Mislim da je potpuno pravilan stav kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića, koji je naprosto rekao da neće da učestvuje u prepucavanju i da ne prihvata taj način razgovora", istakao je Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: