VUCELIC: VRATICU SE U SPS SAMO POSLE ODLASKA MILOSEVICA

Izvor: B92

Subota, 14.10.2000.

00:49

Default images
Bivsi potpredsednik Socijalisticke partije Srbije Milorad Vucelic izjavio je da ce se vratiti u SPS "samo posle odlaska kompletnog rukovodstva stranke, od predsednika SPS Slobodana Milosevica do celnika svih odbora", javlja Beta. Vucelic je u izjavi za "Blic" odbacio spekulacije da je kandidat za novog predsednika i dodao da sa njim niko iz vrha stranke nije razgovarao. Vucelic je ocenio da "SPS moze da se vrati u politicki zivot i postane moderna partija levog centra samo ako se izvrse radikalne promene u vrhu stranke" i naglasio da niko iz vrha partije ne moze ucestvovati u pripremi vanrednog kongresa SPS. On je naveo da je glavni krivac za lose rezultate SPS na izborima apsolutno odgovoran vrh stranke i savez sa JUL i dodao da je "savez SPS sa JUL najgori savez koji je ikada postojao i da je osnovni politicki promasaj koji je sklopljen pod moranjem". "Srpski narod se sam izborio za pobedu i skidanje sa grbace rezima Slobodana Milosevica", rekao je Vucelic i zakljucio da SPS mora iskoristiti vreme do republickih izbora da bi se pripremila za izbore, a ne da se zateze sa pregovorima oko formiranja republicke vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: