NEZVANICNO: APSOLUTNA POBEDA DOS U BEOGRADU

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2000.

00:10

Default images
Pobeda Demokratske opozicije Srbije na izborima za odbornike u Skupstini grada Beograda vidljiva je "golim okom iz aviona", rekao je agenciji Beta predsednik Gradske izborne komisije Sead Spahovic. On nije mogao da kaze preciznije podatke, rekavsi da se prvi podaci mogu ocekivati tek u ponedeljak uvece, a zvanicni mozda u utorak uvece. Kako saznaje B2-92 DOS je, prema do sada obradjenim podacima, osvojio 105 odbornicka mesta u Skupstini Beograda, koja ima 110 mesta. Prema podacima DS, Socijalisticka partija Srbije i Jugoslovenska levica osvojili su dva odbornicka mesta u opstini Sopot, i po jedno u Zemunu, Grockoj i Paliluli. Glasovi jos nisu prebrojani u Obrenovcu i Rakovici, dodaju u DS. U DS isticu da je DOS osvojio vlast u 15 od 16 opstina u Beogradu, a da je levica pobedila jedino u Sopotu. Prema podacima DS, DOS je osvojio sva mesta u skupstinama opstina Cukarica, Stari grad, Zvezdara, Vracar. U tim opstinama kao odbornici sedece samo predstavnici DOS-a. Na Savskom vencu i u Rakovici izgubili smo samo jedno mesto u parlamentu, rekli su u DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: