"POBJEDA": MILOSEVIC CE ODBACITI BULATOVICA

Izvor: B92

Utorak, 12.09.2000.

16:42

Default images
Podgoricka "Pobjeda" pise da ce jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic "odbaciti" saveznog premijera Momira Bulatovica. Bulatovic je "napokon dosao na red u kadrovskoj vrtesci predsednika SRJ Slobodana Milosevica i predstoji mu odbacivanje kao mnogima pre njega". "Zato Bulatovic svoj opstanak zasniva na poniznoscu pred Milosevicem i u intevjuima ga toliko hvali da izaziva gadjenje kod svih ljudi koji iole drze do cojstva i dostojanstva", ocjenjuje podgoricki dnevnik. List, medjutim, navodi da Bulatovic ispravno procenjuje da se politicka situacija u Srbiji odvija tako da Milosevic "ne moze nakrasti toliko glasova da nastavi vladavinu u takozvanom Saveznom parlamentu bez pomoci Socijalisticke narodne partije". "Pobjeda" istice da sa Momirom Bulatovicem definitivno ne moze biti demokratije u Crnoj Gori, kao sto se sa njim nijedno politicko pitanje ne moze resavati politickim sredstvima i na demokratski nacin, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: