KOSTUNICU U POZEGI DOCEKALO VISE OD 3.000 GRADJANA

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.09.2000.

20:24

Default images
Predsednicki kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Kostunica u ponedeljak je u Pozegi clanice vladajuce koalicije u Srbiji nazvao "NATO strankama", prenosi Beta. Kostunica je, pred vise od 3.000 gradjana Pozege, drzavne vlasti optuzio za dovodjenje stranih vojnika na teritoriju SRJ. "Nas nazivaju izdajnicima, a oni su NATO stranke. Prvo su doveli Unprofor, pa Sfor, a sada se 50.000 stranih vojnika, zahvaljujuci njima, seta po Kosovu", rekao je Kostunica. Osvrcuci se na "prljavu kampanju" rezimskih medija protiv njega, on je ocenio da "nije vazno sto vredjaju mene i stranke DOS, jedino je vazno da su poceli da vredjaju narod, milione gradjana koji ce glasati za DOS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: