Snježana Milivojević podnela ostavku

Izvor: B92

Utorak, 10.06.2003.

09:55

Default images

Član Saveta Republičke Agencije za radiodifuziju Snježana Milivojević uputila je, kao što je to i najavila, Skupštini Srbije ostavku na funkciju člana Saveta. "Prilikom izbora dva člana Saveta, mr Nenada Cekića i dr Vladimira Cvetkovića, Narodna Skupština nije poštovala proceduru propisanu Zakonom o radiodifuziji, a nakon izbora devetog člana, Gorana Radenovića, u javnosti su iznete sumnje u tačnost podataka na osnovu kojih je izabran", navodi se u tekstu ostavke Snježane Milivojević. "Smatram da tri osporavana izbora narušavaju ugled čitavog Saveta i da će nepotrebno opteretiti njegov budući rad. U teškim odlukama koje će Savet donostiti njegov ugled i nezavisnost moraju biti iznad svake sumnje", navodi se u ostavci i traži da se Savet ne konstituiše "dok se osporavane kandidature ponovo ne razmotre u Narodnoj skupštini". Milivojević je rekla i da podnosi ostavku jer je "ostala usamljena u zahtevu" a smatra da Savet treba da se usprotivi svakoj nezakonitosti, "pogotovu kada dolazi iz Narodne skupštine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: