Četvrtak, 13.12.2018.

19:03

Milan Jovanović: Sada sam beskućnik

Novinar portala Žig-Info Milan Jovanović rekao je da ga je PU za grad Beograd obavestila da su napadači na kuću zabeleženi na snimcima kamera iz okolnih kuća.

Izvor: Tanjug

Milan Jovanović: Sada sam beskućnik
Prva

On je to rekao tokom današnje konferencije za novinare u prostorijama Pokreta slobodnih građana, a na kojoj se pojavio zajedno sa liderom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem.

Kako kaže, pretnje su upućivane i njemu i glavnom i odgovornom uredniku portala Žig Info Željku Matorčeviću još prošle godine, o čemu su, kaže, obavestili policiju.

Tvrdi da iza pretnji stoji predsednik opštine Grocka, jer je pisao o zloupotrebama opštinske uprave.

“Sve materijalne dokaze o krađama podneli smo Ministarstvu pravde, Ministarstvu unutrašnjih poslova, Odeljenju za organizovani kriminal, Agenciji za borbu protiv korupcije ali do sada ništa nije učinjeno“, rekao je Jovanović i dodao da je sada beskućnik.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković rekao je da je život Jovanovića sada u rukama države i vlasti i da će oni biti odgovorni ukoliko mu se bilo šta bude dogodilo u budućnosti.

Milan Jovanović, na čiju garazu je preksinoć bačen molotovljev koktelom, što je izazvalo požar koji se proširio na kuću, a ona je potom izgorela, radi kao novinar u portalu Žig, do penzije je bio zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao šef smene Komandno-operativnog štaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: