Nedelja, 12.05.2019.

11:43

Cenzura u Iranu: Sud zabranio list koji poziva na dijalog sa SAD

Iranski sud zabranio je reformistički nedeljnik "Seda", koji se zalaže za ideju pregovora sa Sjedinjenim Državama, pišu tamošnji mediji.

Izvor: Tanjug

Cenzura u Iranu: Sud zabranio list koji poziva na dijalog sa SAD
Foto: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Poslednja naslovnica lista prikazala je američki nosač aviona sa udarnom grupom, uz naslom "Na raskrsnici između rata i mira", prenosi AP.

Nedeljnik "Seda" poziva na angažovanje na visokom nivou između SAD i Irana i upozorava da bi zatvaranje Ormuza, čime zvanični Teheran često preti, dovelo do rata.

AP navodi da trećina nafte koja se trguje putem mora prolazi kroz Ormuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: