Zlatiborski okrug: Još dvoje pozitivnih u Priboju, ukupno 151

U poslednja 24 sata sa područja Zlatiborskog okruga testirano je 167 osoba, od kojih su dve pozitivne na koronavirus, čime taj okrug beleži 151 potvrđen slučaj.

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2020.

11:32

Zlatiborski okrug: Još dvoje pozitivnih u Priboju, ukupno 151
Ilustracija: Getty images/Francois Nel

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da su dva nova pozitivna slučaja iz Priboja.

Od početka epidemije do danas testirana je 1.861 osoba, a najveći broj obolelih i izlečenih u Zlatiborskom okrugu i dalje je u Užicu - zaraženih 42 i 20 oporavljenih.

U Bajinoj Bašti je 27 pozitivnih i 12 izlečenih pacijenata, u Arilju 19 potvrđenih slučajeva i šest izlečenih. Požega i Priboj imaju po 16 obolelih, u Požegi su četiri oporavljena, u Priboju pet.

U Novoj Varoši obolelo je 11 osoba, u Prijepolju devet, a u oba grada je po pet osoba oporavljen. Sjenica ima šest registrovanih slučajeva i tri oporavljena, Čajetina ima četiri zabeležena slučaja infekcije, a dva pacijenta su se oporavila. U Kosjeriću je samo jedan oboleli od Kovida-19.

Ukupan broj oporavljenih pacijenata je 62.

U Zlatiborskom okrugu umrlo je 11 osoba, četiri su iz Nove Varoši, po dva iz Prijepolja i Arilja i troje iz Užica, Bajine Bašte i Priboja.

Prosečna starost umrlih je 73,5 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: