Oblačno, sa sunčanim periodima, do 12 stepeni

U Srbiji promenljivo oblačno, u većem delu dana suvo sa sunčanim periodima, posle podne na jugozapadu, uveče i tokom noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom.

Izvor: B92

Utorak, 18.02.2020.

23:56

Oblačno, sa sunčanim periodima, do 12 stepeni
Ilustracija: Depositphotos/AntonMatyukha

U brdskim predelima očekuju se mešovite padavine (kiša i susnežica), na planinama sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, severni, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do četiri stepena Celzijusa, najviša dnevna od osam do 12 stepeni.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, veći deo dana suvo sa sunčanim intervalima a posle podne se očekuje jače naoblačenje, kasno uveče i tokom noći sa kišom.

Duvaće slab i umeren, severni, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do četiri stepena a najviša dnevna oko 11 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do subote biti malo hladnije, u četvrtak još sa padavinama (u nižim predelima kiša, u brdima kiša i sneg, a na planinama sneg) kada će duvati umeren i jak severozapadni vetar. U nedelju i početkom naredne sedmice očekuje se porast temperature.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 19. februar, 2020:

Relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hroničničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima i reumatičarima. Reumatski bolovi i glavobolјa će biti izraženi kod meteoropata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: