Vučevićeva prijava protiv Vučića u Tužilaštvu za organizovani kriminal

Republičko javno tužilaštvo prosledilo je Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije i njegovog brata.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.12.2019.

12:19

Vučevićeva prijava protiv Vučića u Tužilaštvu za organizovani kriminal
JanPietruszka/depositphotos/Ilustracija

Prijavu je ranije podneo potpredsednik SNS Miloš Vučević, zbog slučaja "Jovanjica".

U tom tužilaštvu očekuju da će Tužilaštvo za organizovani kriminal o svojoj odluci u vezi s krivičnom prijavom blagovremeno obavestiti javnost.

Vučević je krivičnu prijavu podneo u ponedeljak Republičkom javnom tužilaštvu, od kojeg, kako je rekao, očekuje da urgentno istraži te navode, utvrdi istinu i javno saopšti da li su Vučići povezani s "Jovanjicom" ili su autori tih navoda lagali i izmišljali.

Pre desetak dana Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv osumnjičenih za uzgajanje marihuane na poljoprivrednom dobru Jovanjica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: